PEDINI FLAGSHIP STORE 

  
 

Keuken & interieur projecten

SUB ZERO & WOLF

Als Innovatieve en verbeterde manier van voedselbewaring, biedt Sub-Zero het unieke 'Air Purification' systeem in hun New Generation geïntegreerde en Built-In koelkasten, die schadelijke gassen en geurtjes verwijdert; een proces dat in eerste instantie is ontwikkeld voor NASA om het conserveren van voedsel te helpen.

Daarnaast is het Dual Compressor systeem, standaard op alle Sub-Zero koelkast/vriezers, een unieke eigenschap van Sub-Zero. De aparte compressors in de koelkast en vriezer secties zijn in staat om elk compartiment onafhankelijk te koelen, dit betekent dat geur en smaak overdracht wordt verhinderd om uw ijsblokjes naar vis te laten proeven! Deze exclusieve functie voorkomt temperatuurschommelingen, bespaart kostbare energie en is bewezen voedsel langer verser te houden ..
 
Wolf biedt een uitgebreid assortiment aan inbouwovens, kookplaten, kookplaten gas en dual fuel reeksen die de  gebruiker een nauwkeurige controle om echt professionele resultaten te leveren in de woning bieden. De Wolf collectie omvat ook slanke ventilatie-units en geïntegreerde warmhoudladen.
Wolf's Dual convectie elektrische oven systeem, een functie exclusief voor het merk, biedt superieure dekking voor het gelijk en inconsistent verwarmen en het verminderen van de kooktijd.

De gepatenteerde dubbele gestapelde branders op de gaskookplaten bieden ook ongeëvenaarde temperatuurregeling en precisie, ideaal voor het smelten van boter of chocolade op een laag vuur of hoge temperatuur koken. Met superieure prestaties en leading-edge design, zijn Wolf apparaten een passie voor koken.