PEDINI FLAGSHIP STORE 

  
 

Keuken & interieur projecten

SMEG

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert.
Het hoofdkantoor is gevestigd in de provincie Reggio Emilia, in de plaats Guastalla.

Met aandacht voor detail en design oplossingen, die het interieur verrijken en een beleving zijn voor de gebruiker, worden de producten van Smeg het middelpunt van het hart van het huis. De keuken wordt een plek met een eigen identiteit en uitstraling, voorzien van alle wensen en behoeften.

Know-how, creativiteit en stijl: dat zijn de eigenschappen die voortkomen uit de Italiaanse identiteit van Smeg, en die de basis zijn van Smeg’s missie om objecten tot leven te brengen.

Smeg streeft ernaar om alle eigenschappen van Italiaans design, zoals inventieve elegantie, originaliteit en kwaliteit te verweven in haar producten.

Onze apparaten, zoals de Jaren 50 koelkasten, de roestvrijstalen fornuizen, etc, stralen ‘Made in Italy’ uit en geven de gebruiker een ervaring die verder gaat dan alleen praktisch gebruik. Met deze filosofie in gedachten is Smeg samenwerkingen aangegaan met beroemde designers en architecten en heeft interne programma’s ontwikkeld om constant op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen.