PEDINI FLAGSHIP STORE 

  
 

Keuken & interieur projecten

Ontwerp


Alles begint bij een goed ontwerp. Het komt stap voor stap tot stand door dialoog tussen klant en ontwerper. Het is belangrijk dat klanten ongeremd het ontwerp traject ingaan. Een interieurproject realiseren op basis van een professioneel ontwerp biedt een gigantische toegevoegde waarde op lange termijn. Hoe creatief een persoon ook is, de klant doet er best aan ideeën en wensen door een “professional” te laten verwerken in een mooi ontwerp. U bent natuurlijk ook welkom met de plannen van uw (interieur)architect, wij zullen vanuit onze ervaring dit volledig ondersteunen.

 

Een interieurproject-keuken, badkamer, woonkamer, dressing,..- is geen “cash en carry product”, waar een toonzaalverkoper op een half uurtje een tekeningetje in elkaar knutselt. Ingeval van een bestaande woning, begint alles met een eerste gesprek bij de klant thuis. Pedini komt vrijblijvend bij u langs voor de bespreking van uw project. De mogelijkheden worden samen met de klant doorgesproken: de wensen, de technische mogelijkheden, het budget, de werkwijze. Groot of klein project : wij komen graag bij u langs.

 


Pedini Ontwerp Team

 

Yves Lava is een creatieve duizendpoot en stuurt het ontwerp team aan : Fréderique Oeijen, Lorenzo Resseler en Chloë Vercammen. Een ongedwongen en losse band met de klant is van primair belang om tot een goed eindresultaat te komen. Dankzij jarenlange ervaring , beschikt Yves over een massa parate kennis. Hij slaagt er als geen ander in, om klanten aan te voelen en samen met het team een mooi resultaat neer te zetten. Het opdringen van een eigen stijl is totaal uit den boze. Interieur architecten met een uitgesproken eigen stijl zetten tegelijk hun beperkingen in de verf. Het is de kunst om de "look & feel" van de klanten te absorberen én deze te vertalen in een professioneel ontwerp dat rekening houdt met : esthetiek, functionaliteit, duurzaamheid en ecologie. 


Keuken & interieur architectuur

 

Het ontwerp team  beperkt zich niet alleen tot de keukenruimte, want de keuken is een onderdeel van een totaalplan. Kasten worden vaak niet tegen muren geplaatst maar muren en plafonds worden bijvoorbeeld om kasten heen gebouwd. Materialen, vormen en kleuren vormen een eenheid met het totale interieur waarin de keuken volledig wordt geïntegreerd. We nemen altijd het verlichtingsplan mee in het totaalplan omdat goede verlichting cruciaal is voor een praktische keuken en/of interieur.